Hodnocení obchodu

5,0 87 hodnocení
5
85x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jarka | 3.10.2020
Spokojenost, můžu doporučit jen
Z Avatar autora Zuzka | 1.10.2020
Včera zakoupeny telefon iPhone 6S v Ostravě Futuru. Telefon moc pěkný, akorát po příchodu domu se baterka rychle vybila,sekal se telefon. Tak jsem šla reklamovat,pan byl ochotný,milý, vyměnil mi baterku, a dnes telefon funguje na 100%. Mužů doporučit ????
I Avatar autora Ivana S. | 15.8.2020
DOPORUČUJI !!!!!!!! SUPER OBCHOD :-) :-) :-) DODÁNÍ OBRATEM, KVALITA :-) :-) :-)
EW Avatar autora Eduard Wagner (Administrátor) 15.8.2020
Děkujeme, jsme rádi, že jste spokojeni. Tým iPhoneLab Wagner
S Avatar autora Silvie J. | 30.7.2020
Doporučuji. S obchodem jsem velmi spokojená, dlouho jsem se nesetkala s tak ochotným a milým personálem! Koupi telefonu jsem domlouvala na dálku, pak osobně si vyzvedla, vše na 1* , telefon jako nový. Moc děkuji!!
MG Avatar autora Marek Vincííí Gajdušek | 25.6.2020
Je to tak napůl.. telefon přišel více omlácený než se psalo.
DM Avatar autora Denis Mracek | 14.6.2020
DOPORUČUJI ????
VR Avatar autora Vendula Růžičková | 1.6.2020
S nákupem jsem moc spokojena ceny jsou tu neuvěřitelně levné sice je telefon rozvalený ale je stejný jako běžný nový iPhone
JD Avatar autora Jana Dušková | 28.5.2020
Doporučuji
S Avatar autora Sarah | 23.5.2020
Velká ochota, relevantních info, rychlost, velmi dobrá komunikace. Jsme z Prahy, ale máme raději iPhone z Ostravy, vše bylo super????✌️Moc děkujeme????Recenze odpovídají skutečnosti. Máme velkou radost✌️
H Avatar autora Honza | 21.3.2020
vpohodě
K Avatar autora Kiki | 23.2.2020
Doporučuji, telefon dorazil na druhý den a to zásilkovnou. diky
Z Avatar autora Zděněk | 23.1.2020
Super přístup na prodejně Futurum
JK Avatar autora Jáchym Kryštof | 11.1.2020
Nemám na co bych si postěžoval, super servis
K Avatar autora Klárka | 10.1.2020
Naprosto super
J Avatar autora Jarka | 3.1.2020
Mohu pouze doporučit, pěkný dárek pod stromeček to byl :)
KH Avatar autora Kamil Hofman | 3.1.2020
Naprosto super přístup k reklamaci, telefonu začla blbnout baterie a iphonelab mi ho vyměnil na záruku za nový kus
Z Avatar autora Zdeňka | 27.12.2019
Ochotní prodávající, nemohla jsem se sice dovolat do prodejny, po osobní návštěvě vyřízena objednávka do 10 min, omluva prodávajících za telefonickou nedostupnost, vstřícnost, ochota.Koupen Iphone 6S + 3D sklo v prodejna Ostrava Futurum
PM Avatar autora Petr Malý | 25.12.2019
Dostal jsem se k hodnocení, až teď, objednávka přišla super vánočně zabalená! Moc pěkný přístup doporučuji
L Avatar autora Lenka | 9.12.2019
Spokojenost, Přišlo nádherně vánočně zabaleno! :) Mám velkou radost
ZP Avatar autora Zděněk Poruba | 5.12.2019
Moje první zkušenost s rozbaleným telefonem, měl jsem obavu, ale telefon měl ještě folii na displeji a neměl žádné stopy po nějaké rozbalení, za mě můžu doporučit, akorát je škoda že nemají sluchátka, ale chápu to že vám nikdo neprodá sluchátka co mohl mít někdo v uších, uvažuji o koupi Apple Airpods tak asi udělám na Vánoce radost :)

Chcete pomoct s objednávkou?

Neváhejte nám zavolat, každý pracovní den od 10:00 do 20:00

+420 602 958 002