Hodnocení obchodu

5,0 94 hodnocení
5
92x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora Dav | 17.9.2021
Při výměně baterie na iPhone se2020 mi praskli displej vše přiznali a uznali vinu šesta návštěva této prodejny a stále není nic vyřešené jen výmluvy dali nový displej ale nešel dotyk tak spatky můj starý a že pošlou na reklamaci telefon do Prahy že asi základova deska to už mi nedalo zašel jsem do iPhoneostrava kde mi telefon rozebrali a zjistil že je baterie špatně nalepena je vysoko a tlačí na nový displej tudíž nešel dotyk nechal jsem vskaz na prodejně jak to teda budou řešit do teď se nikdo neozval už nikdy více bych k takovým amatérum nešel.
PT Avatar autora Petr Trojovský | 12.9.2021
Futurum Ostrava .......neskutečná ochota a jednání na prodejně. Za mě 100% Děkuji
JI Avatar autora Jaroslava Indrova | 16.3.2021
Připojují se ke kladným hodnocením - mile jednání, ochota, profesionalita. Podle faktury pan Jan Karola je profesionál i příjemný člověk, už dlouho jsem na podobného nenarazila. Děkuji.
HL Avatar autora Horáková Ludmila | 27.2.2021
Dobrý den. Tímto bych chtěla napsat velkou POCHVALU na vašeho pracovníka pana LUKÁŠE HOLLESCHE Je neobyčejně trpělivý, příjemný, a řekla bych i velmi profesionální! Poradil mne naprosto vše - nač jsem se ptala, co jsem potřebovala vědět. Pomáhal mi nejenom s celkovým nastavením telefonu. Ale při určitých problémech mne také velmi profesionálně a ochotně poradil. Přesto, že jsem byla tak trošku rozhozená, že mi něco nejde - působil na mne velmi přívětivě a uklidňujícím dojmem. MYSLÍM, ŽE TAKOVÝCH PRACOVNÍKŮ BY SI MĚLI ZAMĚSTNAVATELÉ NESMÍRNĚ VÁŽIT A TAKÉ JAK SE PATŘÍČNĚ OHODNOTIT. Tímto chci panu Lukášovi H. - ještě jednou poděkovat. Dávám plný počet hvězdiček!
V Avatar autora Veronika | 18.2.2021
Velká Spokojenost.
MR Avatar autora Matěj Remiaš | 20.1.2021
Kluci ve Futuru v Ostravě vše vysvetlili a pomohli se všim co jsem požadoval.Super????
M Avatar autora Mirka M. | 24.11.2020
24.11. návštěva obchodu ve Futuru za účelem výměny rozbitého displeje. Prodejce mi vše vysvětlil, domluvili jsme se na výměně a do hodiny vše hotovo. Mohla jsem dojít i za 30 min, ale mi to takhle vyhovovalo. Prodejce byl velmi příjemný a to rozhodlo, že své peníze nechám tam :-). Obchod a servis doporučuji!!!!
J Avatar autora Jarka | 3.10.2020
Spokojenost, můžu doporučit jen
Z Avatar autora Zuzka | 1.10.2020
Včera zakoupeny telefon iPhone 6S v Ostravě Futuru. Telefon moc pěkný, akorát po příchodu domu se baterka rychle vybila,sekal se telefon. Tak jsem šla reklamovat,pan byl ochotný,milý, vyměnil mi baterku, a dnes telefon funguje na 100%. Mužů doporučit ????
I Avatar autora Ivana S. | 15.8.2020
DOPORUČUJI !!!!!!!! SUPER OBCHOD :-) :-) :-) DODÁNÍ OBRATEM, KVALITA :-) :-) :-)
EW Avatar autora Eduard Wagner (Administrátor) 15.8.2020
Děkujeme, jsme rádi, že jste spokojeni. Tým iPhoneLab Wagner
S Avatar autora Silvie J. | 30.7.2020
Doporučuji. S obchodem jsem velmi spokojená, dlouho jsem se nesetkala s tak ochotným a milým personálem! Koupi telefonu jsem domlouvala na dálku, pak osobně si vyzvedla, vše na 1* , telefon jako nový. Moc děkuji!!
MG Avatar autora Marek Vincííí Gajdušek | 25.6.2020
Je to tak napůl.. telefon přišel více omlácený než se psalo.
DM Avatar autora Denis Mracek | 14.6.2020
DOPORUČUJI ????
VR Avatar autora Vendula Růžičková | 1.6.2020
S nákupem jsem moc spokojena ceny jsou tu neuvěřitelně levné sice je telefon rozvalený ale je stejný jako běžný nový iPhone
JD Avatar autora Jana Dušková | 28.5.2020
Doporučuji
S Avatar autora Sarah | 23.5.2020
Velká ochota, relevantních info, rychlost, velmi dobrá komunikace. Jsme z Prahy, ale máme raději iPhone z Ostravy, vše bylo super????✌️Moc děkujeme????Recenze odpovídají skutečnosti. Máme velkou radost✌️
H Avatar autora Honza | 21.3.2020
vpohodě
K Avatar autora Kiki | 23.2.2020
Doporučuji, telefon dorazil na druhý den a to zásilkovnou. diky
Z Avatar autora Zděněk | 23.1.2020
Super přístup na prodejně Futurum
JK Avatar autora Jáchym Kryštof | 11.1.2020
Nemám na co bych si postěžoval, super servis