Hodnocení obchodu

5,0 64 hodnocení
5
63x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora | 29.9.2019
Nakupovali jsme v Ostravě,již dlouho jsem se nesetkala s tak ochotným personálem . Příjemný mladý pán vše ochotně vysvětlil,ukázal,nainstaloval. Super ceny a telefon je bezchybný. Obchodu můžu jen doporučit
J Avatar autora | 12.9.2019
Spokojený
MM Avatar autora | 12.7.2019
Ok
PJ Avatar autora | 8.7.2019
Zásilkovnou přišlo až dnes protože byl svátek, jinak jsem s telefonem spokojený
A Avatar autora | 4.7.2019
Naprosto super eshop, měl jsem předsudky k předváděcím telefonům, ale přišel pěkný kousek Objednávka: iPhone SE Gold
JL Avatar autora | 3.7.2019
Super přístup na prodejně, prodavač ví o čem mluví! Doporučuji navštívit Outlet centrum v Ostravě
JI Avatar autora 3.7.2019
Moc děkujeme za hodnocení Honzo! :)
PM Avatar autora | 2.7.2019
Asi nejvíce mě dostal přístup ,který mě ohromil. Sice mi ještě nepřišel můj iphone ,ale to že pár minut po obědnávce vám zavolá prodávající a osobně vám poděkuje doopravdy zlepší náladu
JI Avatar autora 3.7.2019
Rádi zlepšujeme náladu, telefon již máte na cestě, sledovat ho můžete v odkazu, který Vám přišel na maila :) Pak napište jak budete spokojený s telefonem :)
VD Avatar autora | 28.6.2019
Bála jsem se objednat použitý, ale přišel telefon který příjemně překvapil, pěkná komunikace iphonelabu ohledně stavu objednavky objednala jsem v pondělí a dnes ve čtvrtek mi ho doručila na vydejnu zasilkovna takže super
JI Avatar autora 3.7.2019
Super, ať telefon slouží, kdyby se cokoliv dělo, nemohla jste něco nastavit neváhejte nás kontaktovat na info@iphonelab.cz :)
Š Avatar autora | 28.6.2019
Doručení zdarma, ochranné sklíčko mi eshop nalepil, doporučuji
LN Avatar autora | 22.6.2019
Nemám žádně zápory na eshop :)
AL Avatar autora | 10.6.2019
Rychlé dodání, možnost nalepení sklíčka před dodáním
LJ Avatar autora | 19.5.2019
Spokojen, velmi rychlá komunikace, přehlednost
IK Avatar autora | 15.5.2019
Super Eshop, rychlá komunikace o stavu objednávky jste vzdy informování v mailu, Eshop mi na iPhone 7 nalepil i extra ochranné sklíčko já bych to nezvládla, děkuji moc :)
JI Avatar autora 15.5.2019
Děkujeme za pozitivní reakci :-)
KH Avatar autora | 29.4.2019
Jsem spokojena
JI Avatar autora 15.5.2019
Děkujeme za pozitivní reakci :-)
PS Avatar autora | 28.4.2019
Ano
TP Avatar autora | 27.4.2019
Eshop mi dodal telefon do 2 dní, děkuji moc
PP Avatar autora | 24.4.2019
Určitě doporučuji, rychlá odezva ze strany eshopu na online chatu, doprava přes zásilkovnu zdarma a chcete více, jen tak dále je málo takových eshopů!
JP Avatar autora | 20.4.2019
Můžu tento eshop doporučit, objednala jsem na eshopu a vyzvednula za hodinu na prodejně :)
P Avatar autora | 19.4.2019
+ Super přístup
+ Rychlé doručení a cena
+ Dobré nabízené výhody

Jsem spokojený s nákupem, pokud budu znovu nakupovat iPhone nebo příslušenství tak jedině u vás
UH Avatar autora | 30.3.2019
+ Cena
+ Online chat
+ rychlost dodání
+ kvalita