Hodnocení obchodu

5,0 69 hodnocení
5
68x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lenka | 9.12.2019
Spokojenost, Přišlo nádherně vánočně zabaleno! :) Mám velkou radost
ZP Avatar autora Zděněk Poruba | 5.12.2019
Moje první zkušenost s rozbaleným telefonem, měl jsem obavu, ale telefon měl ještě folii na displeji a neměl žádné stopy po nějaké rozbalení, za mě můžu doporučit, akorát je škoda že nemají sluchátka, ale chápu to že vám nikdo neprodá sluchátka co mohl mít někdo v uších, uvažuji o koupi Apple Airpods tak asi udělám na Vánoce radost :)
JJ Avatar autora Jirka Jánský | 1.12.2019
Mužů jen doporučit, kategorie předváděcí iPhonu 8 je opravdu jak nová, doručena zasilkovnou bez problému
Avatar autora Lucka Černá | 2.11.2019
Jsem spokojená :)
DH Avatar autora Dominik Hubertov | 24.10.2019
Super jsem moc spokojeny
J Avatar autora Jolana | 29.9.2019
Nakupovali jsme v Ostravě,již dlouho jsem se nesetkala s tak ochotným personálem . Příjemný mladý pán vše ochotně vysvětlil,ukázal,nainstaloval. Super ceny a telefon je bezchybný. Obchodu můžu jen doporučit
J Avatar autora Jakub | 12.9.2019
Spokojený
MM Avatar autora Milan Mládem | 12.7.2019
Ok
PJ Avatar autora Petr Jahn | 8.7.2019
Zásilkovnou přišlo až dnes protože byl svátek, jinak jsem s telefonem spokojený
A Avatar autora Anonym | 4.7.2019
Naprosto super eshop, měl jsem předsudky k předváděcím telefonům, ale přišel pěkný kousek Objednávka: iPhone SE Gold
JL Avatar autora Jan Lenivý | 3.7.2019
Super přístup na prodejně, prodavač ví o čem mluví! Doporučuji navštívit Outlet centrum v Ostravě
JI Avatar autora Jakub, tým iPhoneLab.cz (Administrátor) 3.7.2019
Moc děkujeme za hodnocení Honzo! :)
PM Avatar autora Petr Molek | 2.7.2019
Asi nejvíce mě dostal přístup ,který mě ohromil. Sice mi ještě nepřišel můj iphone ,ale to že pár minut po obědnávce vám zavolá prodávající a osobně vám poděkuje doopravdy zlepší náladu
JI Avatar autora Jakub, Tým iPhoneLab.cz (Administrátor) 3.7.2019
Rádi zlepšujeme náladu, telefon již máte na cestě, sledovat ho můžete v odkazu, který Vám přišel na maila :) Pak napište jak budete spokojený s telefonem :)
VD Avatar autora Veronika Dobrovská | 28.6.2019
Bála jsem se objednat použitý, ale přišel telefon který příjemně překvapil, pěkná komunikace iphonelabu ohledně stavu objednavky objednala jsem v pondělí a dnes ve čtvrtek mi ho doručila na vydejnu zasilkovna takže super
JI Avatar autora Jakub, tým iPhoneLab.cz (Administrátor) 3.7.2019
Super, ať telefon slouží, kdyby se cokoliv dělo, nemohla jste něco nastavit neváhejte nás kontaktovat na info@iphonelab.cz :)
Š Avatar autora Šárka | 28.6.2019
Doručení zdarma, ochranné sklíčko mi eshop nalepil, doporučuji
LN Avatar autora Lenka Novotná | 22.6.2019
Nemám žádně zápory na eshop :)
AL Avatar autora Anna Lílová | 10.6.2019
Rychlé dodání, možnost nalepení sklíčka před dodáním
LJ Avatar autora Luboš Jírovec | 19.5.2019
Spokojen, velmi rychlá komunikace, přehlednost
IK Avatar autora Ivana Kubíčková | 15.5.2019
Super Eshop, rychlá komunikace o stavu objednávky jste vzdy informování v mailu, Eshop mi na iPhone 7 nalepil i extra ochranné sklíčko já bych to nezvládla, děkuji moc :)
JI Avatar autora Jakub, tým iPhoneLab.cz (Administrátor) 15.5.2019
Děkujeme za pozitivní reakci :-)
KH Avatar autora Kateřina Hanychová | 29.4.2019
Jsem spokojena
JI Avatar autora Jakub, tým iPhoneLab.cz (Administrátor) 15.5.2019
Děkujeme za pozitivní reakci :-)
PS Avatar autora Peter seman | 28.4.2019
Ano